Vakantiehuis De Kleine Nete

Vakantiehuis De Kleine Nete
Vrijstaande vakantiewoning

ONBEPERKT AANTAL HONDEN WELKOM

OMHEINDE TUIN CA 1300 M², 2 METER HOOG (Podenco proof)
4 pers + 2 baby's, 1 slpkmr + een slaaphoek, wifi, hottub.

Met een zeer groot hart voor honden hebben wij een zeer degelijke omheining van 2m hoog geplaatst, zo kan uw (en onze) viervoeter rennen en spelen in onze tuin zonder dat hij weg kan.
Wij hebben momenteel een Podenco en enkele dwergpinchers, onze omheining is dus Podenco en Mini Pincher proof… en geloof mij dat dit een hele betekenis is  Veilig voor groot, klein en mini honden/jes.

Ons vakantiehuis is vrijstaand en ligt midden in de bossen van Kasterlee tegen de grens van Retie (Antwerpse Kempen). Een doodlopende zeer rustige straat. Achter ons huis en achter de omheining (er is een poortje) ligt de rivier de kleine nete, waar je desgewenst je hond kan laten zwemmen en waar je ook kan Vissen. Huur een Kano aan de watermolen in Retie en maak een prachtige tour op de kleine nete, vooral het stuk tussen Retie en Kasterlee is puur natuur en een aanrader! (u komt dan achter ons huis voorbij gevaren).
Ook de nieuwe trend Sup is mogelijk, je kan zelf in Retie bij de kajakverhuur een Sup plank huren, of een geleide Sup tocht maken...
Of liever lekker lui gewoon kijken langs de kleine nete naar de kanovaarders die voorbij komen…

Vanuit ons huis vertrek je recht de natuur in en maak je wondermooie wandelingen door de bossen.
Wij helpen je met onze eigen wandelroute op weg naar het knooppuntennetwerk van de Kempische heuvelrug… je stippelt via dit netwerk een eindeloze route uit naar gelang je gewenste snelheid… Toch liever niet verder op dit netwerk… volg dan onze eigen route verder en kom terug uit bij ons vakantiehuis (wandeling van +- 5km).
Natuur en stilte zijn zowat het enige geluid dat je tegenkomt…

Ons huis is gezellig en sfeervol ingericht, wordt verwarmt met een pelletkachel (pellets incl.). Tv, zithoek, leeshoek, piano, gezelschapsspelen, boeken …  Geniet in de veranda van de tuinvogels en het zicht op de natuur. Eens in de tuin hoor je enkel natuurgeluiden, weg met stress en chaos.. Helemaal ontspannen doe je in onze houtgestookte hottub (hout incl.). De keuken is uitgebreid en volledig ingericht, oven, vaatwasmachine, microgolf, inductie kookvuur en uiteraard een diepvriezer zodat je zelfs vers vlees voor de hond kan bewaren indien nodig, het is hier allemaal mogelijk.  Buiten in de tuin is er ook een grote Weber BBQ.

De tuin is volledig omheind! Voor en achtertuin kan je nog een keer apart van elkaar afsluiten met twee hoge poortjes van 2m hoog. 100% privacy gegarandeerd en veilig voor je beste vriend.

Er staat geen maximum aantal honden op ons huisje, u bent als hondeneigenaar verantwoordelijk voor de netheid en de algemene staat van de woning.
In de woning zijn super zachte hondenkussen, speelgoed, eetbakjes, drinkbakjes en hondenkoekjes aanwezig. De hond/en krijgen bij ons ook een welkomstgeschenk bij aankomst.

De woning is aanbevolen voor 4 volwassenen / kinderen en 2 baby’s.
Er is 1 babykamer met babybedje (u kan eventueel zelf nog een reisbedje bijplaatsen), 1 slaapkamer met dubbel bed 160 / 200, 1 slaapbank in de slaaphoek 160 / 200.
En in de living zijn er indien gewenst ook 2 zitbanken waar je telkens een slaapbank van kan maken 140 / 200 


In de tuin is er een kinderspeeltuin, zandbak, speelhuisjes, ... binnen in de living vindt u ook gezelschapsspelen, boeken, ...
Verder zijn er in de garage 4 volwassen fietsen en enkele kinderfietsen ter beschikking, een grote hondenfietskar (Doggyride Novel) die je kan koppelen aan 1 van de beschikbare fietsen, een gocart met kar en allerlei kinderspeelgoed. Er is daar nog extra ruimte om zelf eigen fietsen te plaatsen en de mogelijkheid om deze elektrisch op te laden.

Ons huis wordt liefdevol bewaakt door enkele diertjes (deze zitten allemaal in een veilige extra omheinde omgeving):
Kippen (waar je lekker verse eitjes van kan smullen)
Hangbuikzwijntjes, Wilbert – Odette en Juliette.
(de omheining van de varkentjes is nu nog in mooie rustieke kastanje houten paaltjes, we hebben gemerkt dat dit toch niet zo stevig is...)
 daarom zal dit stuk omheining half januari 2023 ook professioneel vervangen worden door een draadomheining met bovenbuis en betonplaat onderaan.
Alles om u en uw viervoeter veilig en thuis te doen voelen!
Enkel meneer pauw vlieg vrij en blij rond, hij is slim en zeer snel! Hij is iedereen te snel af!
Onze honden blijven oefenen… maar meneer pauw zegt al lachend “pak me dan als je kan” het nog nooit iemand gelukt!  

Prijzen zijn inclusief: algemeen energie verbruik water - elektriciteit, wifi,
hout voor de hottub, schoonmaak (wel veegschoon op te leveren)
Afval dient u in de betreffende containers te sorteren (glas – restafval – PMD – papier en karton)
De behoefte die uw hond in de tuin doet dient u op te ruimen (container restafval)  
Wil je graag bed, bad en keukenlinnen? Dit kan je boeken aan €30,00pp

In ons huis zijn jongerengroepen of party’s NIET toegestaan. 
Enkel gezelschap in gezinsverband.

 

Prijzen: (andere dagen of periodes als onderstaande zijn mogelijk op aanvraag)
Week €700 – van maandag / maandag of vrijdag / vrijdag of zondag / zondag
Weekend €425 van vrijdag tot zondag
Lang weekend €500 van vrijdag tot maandag
Midweek €385 van maandag tot vrijdag

 

Vanaf de 3de persoon €10,00 extra energiekosten per persoon per nacht.
Waarborg: €300 die u bij correcte oplevering de dag van vertrek teruggestort krijgt.
Kosten hond €20 per hond incl. gebruik materialen en welkomstgeschenk.