Recensies MAISON MIMOSA, RochessadouleOCCITANIE, FRANKRIJK

Gard, Rochessadoule, Maison Mimosa
5 Honden welkom, honden verblijven gratis.
Tuin/Terras ca 400 m²,  buitenste omheining borsthoogte.
Verschillende terrassen zijn ook nog eens omheind
10 pers,  5 slpkmrs, wifi 6G


Naam: Emma
Verblijfsdatum:  September 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond

We hebben hier enorm genoten van de rust. Geen luide entertainment centra n in de buurt. Geen snelwegen in de buurt. Geen zwaar verkeer dat passeert.
Het huisje is van alles voorzien. Alle het materiaal dat je nodig hebt en veel meer. Een winkel binnen de 20min rijden.


Naam: Sanne
Verblijfsdatum:  September 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond

Wat een ongelofelijke mooie plek was dit. Super uitgebreid, alles aanwezig. Tuin in delen fijn af te sluiten, zodat je de hond met gerust hart los kan laten. Wel veel trappetjes en hellingen ,dus dat moet de hond uiteraard wel kunnen. Zonneterras heerlijk ruim, genieten bij mooi weer! Bed in master bedroom op begane grond groot en fijn. Het is een grote, leuke ontdekkingstocht dit huis, zoveel plekjes, hoekjes en nisjes. Dorp wat alternatief, rustig, vriendelijke mensen, m'n maar geen faciliteiten. Dichtstbijzijnde supermarkt, bakker etc is een ruime 10min met de auto.


Naam: Mike
Verblijfsdatum:  September 2023,  Reisgezelschap: 6 personen en 2 honden

Wij waren met 5 volwassenen en 1 kind van 2 jaar. Het huis bood ons ruim voldoende ruimte en privacy, Ook was alles aanwezig voor kinderen/honden en natuurlijk volwassenen.

De omgeving is prachtig en er zijn een boel bezienswaardigheden in de omgeving. Wij raden deze accommodatie dan ook zeker aan!


Naam: Ronald Dekker
Verblijfsdatum:  Augustus 2023,  Reisgezelschap: 7 personen en 1 hond

Wij hebben met twee gezinnen en een hond twee weken van deze prachtige woning gebruikt mogen maken. De eigenaresse Ine Bolk is super vriendelijk en geeft hele leuke tips voor bezoekjes in de omgeving. Het huis is super schoon, ruim opgezet en heeft meerdere terrassen waar je heerlijk kunt ontspannen. Bij aankomst stond er een leuk welkomstpakket klaar waardoor je niet direct boodschappen hoeft te doen. Verder is er een goed gevulde voorraadkast waar je gebruik van kunt maken. Niks dan lof. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

 


Naam: Karina Croes
Verblijfsdatum:  juli 2023,  Reisgezelschap: 12 personen en 7 honden
Wij hebben hier met 12 personen en 7 kleine hondjes een fantastische vakantie gehad. Alles wat je nodig hebt is er. Er is zelfs eten en drinken voorzien zodat je niet onmiddellijk naar de winkel moet.
Er is werkelijk aan alles gedacht.
Ook is er veel info aanwezig ivm uitstapjes. Het huis is zeer ruim en met de verschillende terrassen kun je de hele dag kiezen of je in de zon of schaduw wil zitten.
Er zijn ook veel mooie dorpjes op niet al te verre afstand waarje leuke dagen kunt doorbrengen met wandelen of shoppen..Zoals Vallon Pont D´arc, Barjac,Saint-Ambroix,Ales, Anduze.....
Het huis ligt heel mooi tussen de bergen..
Bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er stond een mooi presentje klaar. Er is zelfs aan de honden gedacht van mandjes, dekentjes, speeltjes enz....het is werkelijk zoals in de beschrijving staat. Je komt enkel met kledij en toilettas. De eigenares is heel vriendelijk en altijd bereikbaar bij vragen. Wij komen zeer zeker nog terug.