Recensies HondenCamping Evensterk, Een, Drenthe

Hondencamping Evensterk, Een, Drenthe, AANTAL HONDEN ONBEPERKT (In overleg) 12 staanplaatsen, geheel omheind terrein, honden mogen loslopen, zwemven op 200 mtr, wifi, hondenbadjes aanwezig, paard kan mee.

 


Naam: Nieboer
Verblijfsdatum: 2019, 2020 , Reisgezelschap: 2 pers en 1 hond
Geweldige camping voor mens en dier. Honden lopen heerlijk los op het veld. Vlakbij zit een grote plas waar je mag zwemmen met je hond. Gezellige mensen en in de avond gezellig met elkaar bij het kampvuur zitten. In de omgeving vele bossen waar je kunt wandelen. Leuke lieve gastvrouw.
Dus kortom een geweldige camping.


Naam: Coline van Herwijnen
Verblijfsdatum: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 , Reisgezelschap: 2 pers en 3 honden
Kleinschalige camping, kamperen op de boerderij. Het kampeerveld in een omheind weiland met 2 door klaphekken afgesloten doorgangen. 1 naar het erf, 1 naar het begin van een wandelpad.
Het kampeerveld is geschikt gemaakt voor 13 tenten, caravans of campers. Stroomaansluiting aanwezig. De honden, mits goed gesocialiseerd mogen lossen op het veld bij de tenten lopen. Onderling is het mogelijk om afspraken met elkaar te maken over hoe dat ingevuld kan worden. Overlast is natuurlijk niet de bedoeling. Poepruimen wel!
Het sanitair is eenvoudig en schoon. Voor kinderen is er enig vermaak als skelters, fietsen, een trampoline en ook wat speeltoestellen voor de kleintjes. De dieren op het erf maken het geheel compleet om een gevoel te hebben op een boerderij te zijn.
Verwacht geen luxe, het is back to basic, maar schoon en wij voelden ons enorm welkom.
De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden, wandel- en fietspaden, zwemgelegenheid voor mens en hond in de buurt. Leuke dorpjes dichtbij met (folklore ) markten, maar ook supermarkten met lange dagelijkse openingstijden.


Naam: Jolanda Zuman
Verblijfsdatum: mei 2020 , Reisgezelschap: 1 pers en 5 honden
Wil je met 1 of 10 honden komen
Je ben daar welkom
Gezellige camping Petra is een goede gastvrouw


Naam: J. Kuhlmann
Verblijfsdatum:  2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020,  Reisgezelschap: 4 pers en 2 honden
Heerlijke kleinschalige camping waar de honden los mogen. Heerlijk zwemwater, goede simpele voorzieningen, mooie omgeving, relaxte sfeer. S'avonds kampvuur mogelijkheden. Pingpongtafel, kapschuur met spelletjes voor jong en oud.


Naam: Cathy Hooghiemstra
Verblijfsdatum: Juni 2020, Reisgezelschap: 2 pers en 0 honden
Wij komen al zeker 25 jaar op camping Evensterk. Altijd heerlijk. Fijne omgeving om tot rust te komen of om er met de fiets opuit te gaan om de gezellige dorpjes te bezoeken. Het is er altijd een gezellige beestenboel en de sfeer is er fijn en gemoedelijk.

Ik kijk alweer naar uit naar een volgend bezoek.