Recensies Gullabo Stuga, Kalmar, Torsås, Zweden

Kalmar, Torsås, Gullabo, Vakantiehuis Gullabo stuga
5 HONDEN (meer in overleg), OMHEINDE TUIN 2500m², 120 cm hoog  
4 pers, 3 slpkmrs, wifi


Naam: Jans Springer
Verblijfsdatum:  Mei 2024,  Reisgezelschap: 3 personen en 3 honden

Vanaf 11 mei met 3 honden twee weken op deze fantastische locatie geweest. En echt, vanaf het moment van aankomst een gevoel van welkom: gevulde waterbakken voor de honden, wat lekkers voor ze en voor ons….kortom een echt warm welkom.
In het huisje mis je niets, alles is er tot een wasmachine aan toe.
Uitrusten is geen probleem want de bedden liggen top en voor de honden is er een enorme mand. Daarnaast zijn er bakken voor water en voer in overvloed, die hoef je echt niet mee te nemen.
De omgeving is prachtig met veel wild (herten, zwijnen, roofvogels…). Wij zijn naar het eiland Öland geweest ( in 2 dagen gedaan en nog lang niet alles bezocht) en naar de steden Kalmar en Karlskrona. Kortom: we hebben de omgeving verkend, uitgerust en een super verblijf gehad.
Wil je een fijn huis, rust voor jou en je hond zoek NIET verder!


Naam: Senta
Verblijfsdatum:  Oktober 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 5 honden

Wij zijn met onze 5 honden van 7 tot en met 21 oktober 2023 in de Stuga geweest en het was simpelweg geweldig! Aan alles voor de honden is gedacht, de tuin is supergoed omheind zodat ze heerlijk kunnen rennen. Ook voor ons was er een warm welkom en werden we van alle gemakken voorzien. Het huisje ligt afgelegen waardoor het er echt stil is, heel fijn! Ook de omgeving, zowel direct als wat verder weg, is zeer de moeite waard. Wij vonden Oland prachtig! Wil je een geweldige vakantie? Ga dan hier naar toe! Maar svp niet in de periode die wij weer willen gaan 

 


Naam: Janette Witteveen
Verblijfsdatum:  Augustus 2023,  Reisgezelschap: 4 personen en 1 hond

Geweldig huis in het bos. Veel ruimte en rust, een heerlijke grote tuin voor onze hond om te spelen.
Het huis heeft alles wat je nodig hebt, er is aan alles gedacht.

 


Naam:Valerie Ediers
Verblijfsdatum:  Juli 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 4 honden

Hebben zopas een geweldige week beleefd in de Gullabostuga! De stuga met fantastische tuin midden in de natuur is werkelijk super! Onze twee shiba’s hadden de tijd van hun leven in de perfect afgemaakte tuin ! In de de stuga is werkelijk aan alles gedacht !

 


Naam: Lilian
Verblijfsdatum:  Juli 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 7 honden
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. T is een prachtig huisje midden in de natuur. We hebben lekker eindeloos kunnen wandelen met onze Italiaanse windhondjes.
Ook hadden de honden de grootste lol in de mooie omheinde tuin.


Naam: Karen
Verblijfsdatum:  december 2022,  Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond
Wat een heerlijke plek, in alle rust en stilte, middenin de natuur. Een ontzettend goed verzorgde stuga, waar werkelijk niets ontbreekt. Heerlijke bedden en een enorm grote en goed omheinde tuin. Kortom; een plek om tot rust te komen en absoluut naar terug te willen!