Recensies Haus im Harz, Saksen Anhalt, Duitsland

Dankerode, Vakantiehuis Haus im Harz
2 HONDEN WELKOM , OMHEINDE TUIN 500m2 , 1 m hoog
(100m2 extra afgezet met schapenhek van 90cm hoog.) 
6 pers, 3 slpkmrs, wifi (Goed)


Naam: Jo Rotmans
Verblijfsdatum: Mei/Juni 2022, reisgezelschap: 2 pers en 4 honden.

Nog maar net thuis van een Heerlijke Vakantieweek in 'Haus im Harz' !!
Wij hebben onze dagen allemaal gevuld met vele wandelingen in de Prachtige Natuur van Harz en oooh wat hebben wij daarvan Genoten 
Je hoeft niet persé met de auto op pad om te kunnen wandelen, want vlakbij het Huisje beginnen er al hele Mooie wandelroutes. Aanraders waar je wel de auto voor nodig hebt zijn de wandelingen op ' De Hamburger Wappen' en 'De Brocken'..de hoogste berg van Harz.. Beide wel pittige wandelingen, maar zéker de moeite waard..
Het was na elke wandeling weer Heerlijk Thuis komen in het Huisje. Het Huisje is lekker ruim en praktisch ingedeeld, zéker ook voor mensen met Honden.  Alles wat je nodig hebt is aanwezig en dat is ook wel heel fijn ! De tuin is Goed omheind waardoor je de Hondenkinders met een gerust hart in de tuin kunt laten  De bedden liggen ook Heerlijk !! We hebben echt lekker geslapen..
En als je dan op je laatste vakantiedag aankomt en je de boel gaat stofzuigen, dan vind je daar een stofzuiger die Geen vakantie heeft en dat kom je niet vaak tegen ! Daar was ik dus ook wel heel Blij mee !!!
Bertus Oosting Ik wil Jou en Jouw Gezin héél Hartelijk Bedanken dat wij Welkom waren in jullie Mooie Paradijsje in Harz !! Wij vonden het ook heel Fijn dat het contact met jullie heel soepel verliep !! Als jullie het Goed vinden, komen wij héél Graag nog een keer terug !!!
Ik heb nu al Heimwee