Recensies Julian Veluwe Chalets, Chalet M4, Chalet P2, Chalet 016,

Chalet 017, Chalet F14, Gelderland, Nederland

Doornspijk op Bospark Dennenrhode
2 grote of 3 kleine honden welkom, omheinde tuin ca 400m², 1,80m hoog 
2-4 pers, wifi (goede ontvangst)
Honden verblijven gratis


Naam: Carla
Verblijfsdatum:  September 2023,  Reisgezelschap: 2 personen en 2 honden
F14
Dit jaar voor de 2de keer naar een chalet van Julian Veluwe chalets geweest
Dit is ons 3de jaar dat we er komen en het bevalt zo goed dat we zeker volgens weer gaan
Chalet F14 is dit jaar in de verhuur gegaan en wij maar vooral de honden hebben geweldig genoten. Elk chalet heeft een omheining van 1.80m, en is echt ontsnappings proof. Het chalet is super sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je loopt vanuit het park zo het bos in en na zo,n 10 lopen kom je op een zandverstuiving waar de honden los mogen.


Naam: Petra
Verblijfsdatum:  December 2022,  Reisgezelschap: 3 personen en 2 honden
Voor de 4e x een chalet van Julian op Dennenrhode, de 3e x met oud en nieuw! Park is vuurwerkvrij, omgeving niet, maar voor mijn honden ver genoeg van het chalet vandaan om rustig te blijven. Het chalet is schoon en netjes en alles wat je nodig hebt is aanwezig, heerlijk omheinde tuin. Op nog geen 500 mtr ligt het losloopgebied De Haere een heerlijk grote zandvlakte waar honden en hun baasjes heerlijk kunnen loslopen. Daaromheen een heerlijk bos, waar je uren kunt dwalen!
Wij hebben wederom genoten, van de gastvrijheid van Julian en de omgeving


Naam: Paola
Verblijfsdatum:  December 2022,  Reisgezelschap: 2 personen en 3 honden
Lekker groot chalet van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, goede douche, goede bedden, een heerlijke bank en goed uitgeruste keuken. Wat voor ons altijd belangrijk is, is de tuin. Deze was echt geweldig. 1.80 hoog omheind met een goed afsluitbaar toegangshek. Mijn honden konden lekker struinen en zelfs met -8 graden waren ze bijna niet naar binnen te krijgen. De omgeving is natuurlijk wel geweldig. De zandverstuiving, het bos, de stilte, de hertjes. Mijn honden en ik hebben genoten van onze wandelingen waar we geen mens tegenkwamen. Wij zijn hier niet voor het laatst geweest!!