Recensies le Chalet Dordogne, Saint Martin De Fressengeas, Nouvelle Aquitaine, FR

Saint Martin De Fressengeas, Le Chalet Dordogne, nabij Thiviers 
ONBEPERKT AANTAL HONDEN WELKOM, OMHEINDE TUIN, 3000 m2, 1.20 hoog
Max 5 pers, 2 slpkmrs, wifi, diepvries, zwembad
Honden verblijven gratis


Naam: Patries Briede
Verblijfsdatum:  September 2020,  Reisgezelschap: 2 pers en 6 honden
Voor het tweede jaar op rij een super vakantie gehad, in een mooie omgeving en verzorgd Chalet, super , omheinde tuin en zwembad, waar de honden welkom zijn. Vanuit het huis diverse wandelingen en uitbreidingen daarop te doen, waardoor wij de auto alleen gebruiken om boodschappen te doen. Kortom, een aanrader en danielle staat je altijd vriendelijk te woord en doet er alles aan om het haar gasten naar hun zin te maken.


Naam: Marielle & Alex
Verblijfsdatum:  Al vaak ...laatste keer November 2019,  Reisgezelschap: 3 pers en 7 honden
Een super plaats waar hond en baasje welkom zijn. De rust en ruimte daar genieten wij allemaal van. Er mist totaal niets in de chalet ...alles is aanwezig tot koekjesmaker voor de hondjes toe. Ik voel me er echt thuis dus voor mij is het mijn 2de thuis. De verhuurders Danielle en Frank zijn schatten van mensen die leven voor hun hondjes en het hart op de juiste plaats hebben. Kortom deze chalet is een super aanrader!!!


Naam: Ghysels Pascal - De Backer Natascha
Verblijfsdatum:  juli 2017 / augustus 2018,  Reisgezelschap: 2/3 pers en 2 honden
Wanneer je 2 jaar opeenvolgend je vakantie op dezelfde plaats wilt doorbrengen spreekt dit al boekdelen en indien het meer beschikbaar zou zijn tijdens de zomermaanden juli/augustus zouden we er opnieuw gaan, maar spijtig genoeg is dit vakantiehuis zo populair "en terecht" dat velen hun weg er naartoe gevonden hebben ! De chalet zelf is meer dan een volwaardige woning, er was zelfs een popcorn machine. Het grote pluspunt voor ons was de volledig afgesloten grote tuin en als absolute topper het zwembad waar ook onze honden in mochten zwemmen. De omgeving zelf is eerder rustig maar dat was voor ons uitstekend om lange wandelingen te maken. Wanneer je toch leuke restaurantjes of winkeltjes wenst te bezoeken zijn deze slechts een korte autorit verwijderd van de chalet. Ook de warme familiale sfeer waarin de gastvrouw ons steeds te woord stond gaf ons zeer veel vertrouwen. Vorige zomer (augustus 2019) brachten we onze vakantie door in het andere vakantiehuis van deze eigenaars ‘Le Mas Rouge’.


Naam: Spike kelly tristen
Verblijfsdatum:  Herfstvakantie 2018,  Reisgezelschap: 3 pers en 3 honden
De weg naar het huisje is heel mooi! Eenmaal binnen in het huisje voel je zo de gezelligheid binnen! Het is echt een heel mooi gezellig huisje waar je alles ook hebt waardoor je minder moet meenemen van thuis! Er is daar echt zoveel aanwezig, zelfs voor de honden! Dit is echt zo een prachtig vakantiehuis! En zo rustig.... daar kan je echt de kopkes leegmaken!! Een echte aanrader, wij gaan zeker terug!! En de verhuurders zijn super vriendelijk en behulpzaam! Oo en de tuin is echt prachtig groot! Zo gingen wij elke avond een avondwandeling maken in de tuin wat ons zoontje echt de max vond . TOP VAKANTIEHUIS!!


Naam: Linda Ouwehand
Verblijfsdatum:  September 2016 en 2018,  Reisgezelschap: 2/5 pers en 2 honden
We zijn hier twee keer geweest en wat ons betreft komt er nog wel een derde keer, je voelt je er gelijk thuis en alles is aanwezig, de tuin (maatje voetbalveld) met zwembad is geweldig voor mens en dier, onze honden vonden het heerlijk om er rond te struinen of lekker ergens te gaan liggen, als je graag wandeld kan je er alle kanten op er zijn verschillende routes vanaf het huis, en nog een groot compliment voor de verhuurders die ons de laatste keer toen er een probleempje was geweldig hebben geholpen! Top locatie!