Recensies le mas rouge, Dégagnac, lot, FR

Lot, Dégagnac, Vakantiehuis Le Mas Rouge
ONBEPERKT HONDEN, OMHEINDE TUIN, 4000 m2, 150 cm hoog,
6-8 pers, 3 slpkmrs, wifi,  privezwembad waar ook honden in mogen.
Honden verblijven gratis


Naam: Fam.Driessens
Verblijfsdatum: Augustus 2023,  Reisgezelschap: 3 pers en 2 honden

Voor de 2de keer waren we te gast in deze mooie vakantiewoning van Danielle en Frank. En ook deze keer was het genieten van aankomst tot vertrek, zorgeloos op vakantie zijn dankzij alle voorzieningen. Zowel voor de hondjes (2 zotte boxers) als de mensjes is gedacht, ook heel duidelijk/correct contact met de eigenaars. De geheel omheinde tuin en het feit dat de hondjes in het zwembad mogen, is voor ons zeker een extra pluspunt. In de omgeving zijn er ontelbaar vele mooie uitstappen en bezoeken die je kan doen. Om dan nog te zwijgen over de vele lekkere restaurants te. We hopen van harte om hier voor een 3de maal op vakantie te kunnen komen. Bedankt voor een fijne vakantie in Le mas Rouge


Naam: T.A.M. vd Boer- Scheen
Verblijfsdatum: Juli 2022,  Reisgezelschap: 6 pers en 2 honden

In een word geweldig! Mooi huis en heel sfeervol ingericht. Van alle gemakken voorzien. Prima bedden. Aan alles is gedacht.
Onze honden hebben heerlijk gezwommen. We hebben veel pret gehad.
Kleinkinderen wilden niet naar huis ( wij eigenlijk ook niet)
Kortom: heerlijke vakantie


Naam: Jackie
Verblijfsdatum: Juni 2022,  Reisgezelschap: 2 pers en 1 hond

Een fantastisch huis. Onze hond voelde zich er meteen thuis en had ook meteen 2 vriendjes in de buurt. Een schattig buurhondje en een ezel die meteen aan kwamen rennen als ze het poortje hoorden. Onze hond heeft niet gezwommen maar het mag wel. Wel stapte ze 's morgens om 5 uur al lekker naar het zonnebed. Afgedekt met een (hand)doek mogen de honden er ook op. Scheelt je zoveel stress . Voor de mensen die mee mogen is het ook super. Goede en complete inrichting, kwaliteits apperatuur in de keuken. Een grote tv waar wij de tour op konden zien alsof we er zelf bij waren. Met netflix.. Boven kun je gamen en staan veel boeken. Dit is echt een huis dat je op vakantie je laat kennis maken met: als god in Frankrijk leven.


Naam: Hilde en co
Verblijfsdatum: Juni 2022,  Reisgezelschap: 2 pers en 3 honden

Al voor de 6de maal hier te gast. Je vakantie begint letterlijk als je hier toekomt, want oa de bedden staan opgedekt voor je klaar. De communicatie met de eigenaars is zeer open en correct.
Met eventuele feedback wordt ook ontzettend rekening gehouden.
Geweldig is ook dat de honden mee in het zwembad mogen,hetgeen voor mijn waterratten geweldig is.
Te veel reclame maken zou ik nog meer willen doen, maar kwil zelf nog kunnen boeken hhahahh.
Wij blijven alvast de komende jaren terugkomen


Naam: An van der Bruggen
Verblijfsdatum: september 2020,  Reisgezelschap: 3 pers en 3 honden

Wij hebben een heerlijke week gehad in deze oase in de Lot. Een oase in verband met de rust, een oase in verband met de schoonheid van het huis en de omgeving.
Volledig COVID-proof, alles voor jezelf: zwembad (ook toegankelijk voor honden), fantastisch huis met alle gemakken, veel ruimte, grote omheinde tuin. Eindelijk een keuken zoals thuis. Alles top, fatsoenlijke apparatuur van A-kwaliteit, heerlijke slaap- en badkamers. Een volkomen ontzorgd verblijf. Volgend jaar weer! Hulde voor de eigenaars


Naam: Isabelle & Kathlijn
Verblijfsdatum: september 2020,  Reisgezelschap: 5 pers en 8 honden

Voor het 2e jaar op rij weer enorm genoten van ons weekje in Le Mas Rouge, prachtig huis voorzien van alle comfort. Een waar paradijs voor de honden en de baasjes.
Alles is top 


Naam: Wendy
Verblijfsdatum: september 2020,  Reisgezelschap: 2 pers en 2 honden

Alleenstaande villa gelegen in een rustig straatje met een prachtig zicht over de groene vallei. Zowel de villa als de enorme tuin zijn van alle comfort voorzien; alles is aanwezig voor mens en dier. Superhandig ook dat alle linnen voorzien wordt, net zoals een startpakket shampoo, afwasmiddel, enz. We hebben heerlijk geslapen (goede matrassen!). Dit is een vakantie met alle comfort zoals thuis en daarbovenop een verwarmd zwembad ;)
Keep up the good work :)


Naam: Ghysels Pascal - De Backer Natascha
Verblijfsdatum: augustus 2019,  Reisgezelschap: 2 pers en 2 honden
Aangezien het andere vakantiehuis van deze eigenaars (le chalet Dordogne) waar we de vorige 2 zomers verbleven niet meer vrij was , beslisten we om dit vakantiehuis eens te proberen. Wat een voltreffer ! De prachtige locatie en het grote huis voorzien van alle comfort (zelfs Netflix indien het weer eens een dagje minder goed zou zijn) waren een droom met als topper voor ons de grote omheinde tuin en het (verwarmde) zwembad waar ook onze honden in mochten zwemmen. Het huis is gelegen in een heel mooie omgeving met schilderachtige bezienswaardigheden zoals Rocamadour, Collonges-la-Rouge, Domme, Sarlat en het dorpje la Roque Gageac voor ons persoonlijk het mooiste. Dankzij de familiale aangename sfeer waarmee Daniëlle communiceert met haar gasten voelden we ons ook terug meteen welkom. Ze heeft eveneens een reuzegroot hart voor honden. Wij komen zeker en vast terug !


Naam: Patries Briede
Verblijfsdatum:  Mei 2018,  Reisgezelschap: 2 pers en 6 honden

Heel groot, schoon en luxe huis, met zwembad waar de honden ook in mogen. Grote afgezette tuin, vanuit het huis kun je wandelen. Hier kun je met meerdere personen heel makkelijk in verblijven. Als buren heb je ezels , die zo af en toe van zich laten horen.