recensies Maison le Toutou, occitanie, FR

Onbeperkt aantal honden welkom, omheinde tuin 500m2, 165 cm hoog., 2 pers 1 slpkmr, wifi, bed, bad en keukenlinnen incl.


Naam: Chris Froyen
Verblijfsdatum: juni 2019, Reisgezelschap: 2 volwassenen 55+ en  hond
Maison le Toutou is een zalige plaats om met je hond te verblijven ! Je verblijft in een mooi , proper huis met alles erop en eraan, ook voor je hond(en) -hondenkussen, speelgoed , eetbakken ...alles is aanwezig. Bij het huis hoort een grote , volledig omheinde tuin waar je hond veilig kan rondlopen. Vlakbij het huis ligt een riviertje voor de waterratten ! De eigenaren, Miranda en Guillaume wonen in het aanpalende huis, ze zijn er als je ze nodig hebt maar je behoudt volledig je privacy ! Vanuit je vakantieverblijf kan je heel mooie wandelingen maken , vaak ook grote stukken waar je hond kan loslopen ! Het is vooral een rustige plaats maar in de buurt vind je warenhuis, bakker enz. Trouwens je kan elke morgen je broodjes laten bezorgen door Miranda ! Voor wie houdt van mooie stadjes is een bezoek aan Rocamadour of St Cirque la Popie zeker de moeite ! Indien je er eens een dag op uit wil zonder hond, past Miranda met veel plezier op !!! Voor ons was het een voltreffer , zodanig dat we dit jaar teruggaan ! We hebben nog lang niet alles in de buurt gezien, er zijn nog veel wandelingen en leuke stadjes te ontdekken !!!


Naam: Ursula Slaats
Verblijfsdatum: Juli 2018 , Reisgezelschap: 2 volwassenen en 1 hond
Heerlijk plekje voor zowel baas als hond. Alles is aanwezig voor de hond: kussen, speeltjes, voerbakken, je hoeft alleen nog maar de hondenriem mee te nemen. En zelfs voer kan je er kopen. Verder is het huisje luxe en mooi afgewerkt. De tuin is omheind en er staat een boom, dus er is altijd schaduw. Aan de overkant van de rustige straat is een beekje waar de viervoeter lekker kan koelen. En op ongeveer 15 minuten lopen ligt de Lot, waar je kunt zwemmen. De streek is mooi met voldoende bezienswaardigheden. Mooie middeleeuwse dorpjes, prachtige grotten en zelfs een vogelshow waar ook de hond mee naar binnen mag. En als je hond niet mee kan, bijvoorbeeld naar de grotten, dan past Miranda op. Zelf hebben Miranda en Guiliaume ook drie honden. Als het onderling goed gaat, wordt het tuinhek tussen de tuinen open gezet en kunnen alle honden bij elkaar op visite 😊. Het was er zo fijn, dat wij dit jaar weer terug gaan. En wij gaan nooit twee keer naar hetzelfde vakantieplekje.


Naam: Wendy Berghmans 
Verblijfsdatum: Juli 2015 en juli 2017 , Reisgezelschap: 2 volwassenen en 1 hond
We waren de allereerste gasten in maison Le Toutou. Wat waren we blij verrast toen we er aankwamen. Een heel karaktervol huisjes met alle noden voor mens en hond. Twee super vriendelijke eigenaars. Huisje ligt in een zeer rustige omgeving. Klein riviertje onder aan het huisje waar de hond zich kan verfrissen. 1 km verder heb je de Lot waar je zelf ook een duik kunt nemen. Voor de rest zijn er heel veel, super mooie wandelingen in de buurt. We maakten wandelingen van 4 uur en kwamen geen mensen tegen. Onze hond kon dan ook altijd Los lopen. Twee jaar later zijn we terug op vakantie gegaan in maison le Toutou. Het was er nog even netjes als de eerste keer. Nu hebben ze ook brood service, ook helemaal top. Als je van rust houdt is dit de ideale plek. Miranda en Guillaume, ons zie je zeker en vast nog terug. Beste vakantiehuis dat we al hebben gehad. Dikke, dikke proficiat !! Wendy, Toby en Merlootje