recensies Minicamping de Hofstee, drenthe, NL

Onbeperkt aantal honden welkomomheinde tuinen 50m2 tot 80m2,  1.20 hoog, 2-4 pers, 1 slpkmr, wifi  chalets+staanplaatsen


Naam: Désirée
Verblijfsdatum:  Augustus 2022, Reisgezelschap: 2 personen en 2 honden

Wij zijn vorige week een week in Zuidlaarderveen Drenthe geweest.
Op mini Camping de Hofstee
We zaten in de Glamping lodge 7,5 bij 7,5 meter
Heel erg ruim en alles is er aanwezig.
Je kunt er je hond wassen en droog blazen.
Natuurlijke hondensnacks te koop.
Honden zijn altijd gratis.
De omgeving is echt prachtig met veel prachtige losloopgebieden in de buurt.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad samen met onze honden.
Wij gaan er zeker nog weer naar toe !!

 


Naam: Arianne en Ivan
Verblijfsdatum:  Mjuli 2020, Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond
Fantastische week vakantie gehad op deze camping. Heerlijk wandelen vanop de camping met een kleine vijver voor een beetje verkoeling. Leuke, propere accommodatie met een eigen omheind tuintje. Iedere dag kreeg onze newfy heerlijke zelfgemaakte koekjes van Laura Spaan de lieve super behulpzame camping uitbaatster. Ik kan iedereen met honden aanraden hier vakantie te houden. Je zal er zeker geen spijt van hebben. De eerste 4 foto's zijn van de camping en de achtertuin, de laatste 2 zijn +/- 30 min rijden van de camping.


Naam: Aafje en John
Verblijfsdatum:  Maart/april/juli 2020, Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond
Verschillende keren met ons camperbusje geweest, maar helaas door omstandigheden lukt dat op het moment niet. Nu dit jaar al 3x in een chalet gezeten en bevalt ons prima. Of je nou komt met je eigen kampeermiddel of in een chalet gaat iedereen heeft zijn eigen omheinde plekje. En Laura de eigenaresse komt iedere avond bij alle hondjes snoepjes brengen die ze zelf droogt. Verder zijn er iedere dag verse broodjes en is er altijd ruimte voor een praatje. Voor ons een dikke 10


Naam: Greet en Gerben
Verblijfsdatum:  september 2019, Reisgezelschap: 2 personen en 3 honden
We wilden een keer met de honden op vakantie onbezorgd, wat niet makkelijk is omdat 1 van mijn hondjes tot 3x door een grote hond zwaar toegetakeld is. Hierdoor is de hond vaak in paniek en als we de hond vast moeten leggen aan een lijn bij de caravan is het de hele dag gestrest en op zijn hoede. Dus kwamen we minicamping de hofstee tegen en zijn daar heen getogen met caravan en hondjes. De caravan stond, het hek ging dicht en de hondjes los gelaten om te kijken wat onze stresskip zou doen. Nou we hebben het geweten. Hij keek en liep behoedzaam het stukje rond en ging daarna compleet happy de peppie uit zijn plaat. Hij heeft ruim een kwartier rond geracet, door de caravan/onder de caravan door/ om de caravan heen en was dol gelukkig. Ik heb die hond nog nooit zo gelukkig en relaxed gezien op een vakantie. En dan komt er ook nog Laura bij, die ze lekker een eigen gedroogd snoepje komt brengen en uiterst vriendelijk is. Het is voor ons de hemel op aarde om met honden op vakantie te gaan en het wordt voor ons een vast stekkie om elk jaar terug te komen als het ons de ruimte geeft.


Naam: Gerda Lugthart
Verblijfsdatum:  December 2019, Reisgezelschap: Twee volwassenen en twee Berner Sennen
Laura Spaan is een vriendelijke gastvrouw. Bijna alles mag en kan. Ze is altijd behulpzaam. Heeft oog voor de problemen waar haar gasten mee kampen en staat altijd klaar met een oplossing. Ook als dat geen financieel voordeel oplevert, integendeel. Wij zijn er nu al een paar keer een paar weken geweest en raden een verblijf op deze camping aan iedereen aan. Mooie recreatieruimten, schoon sanitair.


Naam: Sonja Sleiderink 
Verblijfsdatum: augustus 2019 , Reisgezelschap: 2 personen 2 honden
Wauw wat was het weer genieten met een grote G bij Laura Spaan op de hofstee in zuidlaarderveen.
We zeiden altijd we gaan geen twee keer naar dezelfde plek hadden wij dat even mis dit was de tweede keer bij Laura.
Kerst 2018 waren wij er ook en in augustus 2019 dus weer en wat zeg ik zomer 2020 gaan we voor de 3e keer😂
Dat zegt genoeg toch?
Wat we er zo mooi aan vinden?
Het knusse het gezellige de omgeving het bos naast de camping het thuis voelen op een super plek.
De honden vakantie wij vakantie.
Wij zijn afgelopen zomer wezen varen op het zuidlaardermeer dat is een aanrader honden mee in de boot en genieten...
Zuidlaren is ook heerlijk hond vriendelijk en maar op 4.5 km afstand.
Dit is een plek waar je ons nog vaak gaat aantreffen...
De omheinde tuinen waar de dames zich heerlijk in kunnen vermaken zij echt top.
Onvergetelijke plek met een super lieve eigenaar.


Plaatsingsdatum: 09-03-2020, Naam: Monique Zijderveld
Verblijfsdatum: maart 2020 , Reisgezelschap: 2 personen 5 honden
Na twee zomervakanties, die geweldig waren, zijn we afgelopen week in het luxe appartement geweest. Het was een geweldige ervaring. Bij aankomst was de kachel al lekker aan. De hondjes kunnen lekker veilig in de omheinde tuin banjeren. Binnen zijn plaids aanwezig, waardoor zij ook lekker op de bank mogen liggen. De eigenaresse Laura, komt elke dag even informeren of alles oke is en verwent de honden dan met zelfgedroogde vleeshapjes. Je kunt met al je wensen of vragen bij haar terecht, maar ze staat ook open voor een gezellig kletspraatje.
De camping grenst aan een bos waar je heerlijk kunt wandelen en waar de honden kunnen zwemmen. En in de directe omgeving zijn ook genoeg uitjes om met of zonder honden van te genieten. Kortom, ik beveel deze camping bij iedereen aan.