recensies Snuppelhoeve, Nedersaksen, duitsland

Onbeperkt honden welkom, omheinde tuinen 1000m2 1.80 hoog  2 x 5 pers, 2 en 3 slpkmrs, wifi (2 vakantiewoningen)


Naam: Disseldorp
Verblijfsdatum: September 2022 , Reisgezelschap: 2 personen 5 honden

Super vakantie gehad van 2 september tot 16 september.
Er was niks teveel voor haar. De eerste 2 dagen was 1 van onze honden ziek en ze heeft alles gewassen voor ons.
Het is daar zo rustig dat je echt tot rust komt. Waardoor we alleen weg zijn geweest voor boodschappen en voor de rest zo genoten daar.
Honden konden de hele dag naar buiten en mochten gewoon hun zelf zijn. Normaal gaan de honden mee met ons op vakantie maar deze vakantie was het andersom.


Naam: Mirjam Belder
Verblijfsdatum: Juni 2022 , Reisgezelschap: 2 personen 1 hond

Wij hebben n heerlijke vakantie gehad. Huis van alle gemakken voorzien, een heerlijk goed omheinde tuin. Vanuit het huis kun je uren wandelen. Een lieve eigenaresse die altijd bereikbaar is. Voor de honden is er n lekker spetterbad in de tuin. Echt n aanrader ! Op n minuut of 10 rijden hondenstrand echt n goede omgeving.


Naam: Bianca Nooteboom
Verblijfsdatum: Augustus 2022 , Reisgezelschap: 2 personen 4 honden

2 vakantiewoningen gescheiden door een zeer stabiel hek (1,80 hoog)beide met een enorme grote afgesloten tuin (ook 1,80 hoog). Beide woningen.voorzien van 2 professionele kennels. Geschikt voor werkhonden maar ook voor gezelschapshonden die in de gehele woning welkom zijn. Fijne gastvrouw die altijd bereikbaar is. Woningen zijn basic maar van alles.wat je nodig hebt voorzien. Voor de 3e keer hier op vakantie geweest en al weer 2 vakanties geboekt staan... Paradijsje waarmje echt tot rust komt voor mens en dier !!. Op nog geen 10 minuten rijden ligt de Dankern See waar een heel groot hondenstrand is.


Naam: Christel en Kyra
Verblijfsdatum: Juli 2022 , Reisgezelschap: 2 personen 2 honden
Goeie ontvangst, gezellig huisje, fantastisch grote omheinde tuin, zeer rustig, privacy word gewaardeerd maar als je hulp nodig hebt zijn ze via een appje bereikbaar.
Wandelmogelijkheden in de buurt
Echt een aanbeveling!


Naam: Bianca Nooteboom
Verblijfsdatum: september 2020, Reisgezelschap: 2 personen 4 honden
Basic vakantie woning waar alles aanwezig is voor zowel mens als dier. Goed omheinde zeer grote tuin, met veel Privacy. Honden mogen hond zijn, blaffen, ravotten en vooral genieten. Dichtbij een zeer groot zwemmeer met hondenstrand. Vanuit de woning loop je zo een losloopgebied in. Privacy wordt gerespecteerd door de eigenaar van de woning.


Naam: Van dijck christel
Verblijfsdatum: september 2019, Reisgezelschap: 2 personen 3 honden
Zeer geschikt huis voor hondenliefhebbers grote tuin heel privé geen last van buren goede losloopgebieden zwemmogelijkheden in de buurt honden zijn meer dan welkom basic badkamer met goede douchestraal goede bedden