recensies Vakantiehuis Arcadia, Zeeland, NL

2 honden welkom, omheinde tuin 150M2, 0.75 hoog, 6 pers, (+ ledikant tot 2jr) 3 slpkmrs, wifi


Naam: Sigrid Derese
Verblijfsdatum: September 2022, Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond
Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire. Wat hebben we daar een leuke tijd gehad en wat waren we aangenaam verrast. Het is een lekker ruim huis en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Van de basiskruiden en koffie/thee tot heerlijk geurende zeepjes. Er is een vriezer, wasmachine en wasdroger,...het lijkt wel of je thuis bent. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en dat is pure luxe. De tuin is helemaal omheind wat handig is wanneer er kinderen bij zijn of een hond zoals bij ons. Door de struiken omheen het huis zit je ook erg rustig. Het park zelf is kleinschalig, geen drukte, geen gedoe. Ook dat is zalig. En in het weekend kan je heerlijk tafelen in de B&B, uitgebaat door de dochter en schoonzoon van de eigenaars. Wij kunnen dit huis ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een heerlijke rustige vakantie wil te midden van de natuur.


Naam: Jeannette van der Lee-Rose
Verblijfsdatum: September 2020, Reisgezelschap: 2 personen  hond
Wat een schitterend compleet vakantiehuis. Van alle voorzien! Zoals de koffiepads om eerst even te genieten. Wij komen graag nog eens terug. Met hond. Misschien dat hij het dan niet meer zo eng vind 🤣. Dank Hester voor je fijne ontvangst! Je hebt overal aan gedacht!


Naam: Hans van der Woerdt
Verblijfsdatum: September 2020, Reisgezelschap: 2 personen 2 honden

Hele fijne week gehad in het meest complete vakantiehuis ooit gezien. Voelden ons meteen thuis mede door de warme ontvangst van Hester, vers bloemetje op tafel met wat lekkers erbij. Fijn dat de honden vrij in en uit konden lopen omdat de tuin volledig omheind is. Top vakantiehuis.


Naam: Jacqueline Koring
Verblijfsdatum: Juni 2020, Reisgezelschap: 2 personen 2 honden
Geweldig huis, leuke ontvangst en zelfs hondenhanddoeken. Omheining op zich wel goed maar ik heb een slimme hond die via de achterkant van het schuurtje tot 2 x toe ontsnapte naar de buur tuin


Naam: Astrid Inal
Verblijfsdatum: maart 2020, Reisgezelschap: 2 personen 1 hond
Een heerlijk huis op een klein park bij Zonnemaire in Zeeland. Nabij Grevelingen en strand. We hadden slecht weer, hondenhanddoeken lagen klaar. Heel fijn!
Huisje is zeer compleet. Een fles Zeeuwse appelsap en chocolaatjes stonden klaar bij de vriendelijke ontvangst.
Nu nog een sauna erbij :-)) dan was het echt compleet voor ons!
Bij de Ouwe Smisse is het heerlijk eten in een gezellige ambiance. Maar ook zelf kokkerellen is geen probleem, alles is aanwezig om dit uitgebreid te kunnen doen. Ook fijn, een wasmachine, washok, stofzuiger en schoonmaakspullen en opgemaakte bedden zoals wij wilden!