Recensies Vakantiehuis Meisburg, Meisburg, Rijnland Palts, Duitsland

2 HONDEN WELKOM, 4 pers, 2 slpkmr, 
OMHEINDE TUIN 250 m², 80 cm hoog
4 pers, 2 slpkmr , wifi


Naam: Petra
Verblijfsdatum: JULI 2022, reisgezelschap:3 pers en 2 honden.

Wat een heerlijk ruim huis is dit. Een lekkere serre waar je als het kouder is heerlijk in kunt zitten. De tuin is echt megaruim, de omheining is niet heel hoog, maar voor mijn 2 duitse herders hoog genoeg!
Een heerlijke grote badkamer, 2 ruime slaapkamers met goede bedden. Een ruime keuken van alle gemakken voorzien en echt alles wat je je maar kan wensen is aanwezig.
Het gebied is ontzettend mooi. Vanaf het huisje sta je vrijwel gelijk op wandelroutes die heel goed zijn aangegeven! En heerlijk te doen zijn met de honden omdat je vaak beekjes of meertjes tegenkom.
De eifel zelf is ook geweldig voor diverse uitstappen.
Oja het huis ligt aan de rand van het dorp dus heerlijk rustig.


Naam: Tanny Gorsse
Verblijfsdatum: JUNI 2022, reisgezelschap: 4 pers en 1 hond.

Dit vakantiehuis is zeer rustig gelegen in een mooi omgeving. Het huis is gezellig ingericht en heeft naast een fijne woonkamer een serre/tuinkamer waar je bij koeler weer toch heerlijk kunt zitten. Er zijn twee slaapkamers met goede bedden en veel kastruimte. Badkamer is ruim en heeft toilet, bad, douche en wastafel. En ook daar wat kastruimte. De keuken is goed uitgerust qua pannen, servies, bestek etc. Beschikt bovendien over een vaatwasser, oven, inductiekookplaat en ruime koelkast en eveneens ruim vriesgedeelte. De tuin heeft twee terrassen met voldoende tuinmeubilair en ook ligstoelen. Ruime garage voor evt. fietsen te stallen en ook een wasmachine en droger. De tuin is omheind maar niet zo hoog. Onze hond zou daar met gemak overheen kunnen en durft dat, zeker bij het zien van een kat, te doen. Hij lag daarom aan de lange lijn maar dat is voor hem geen probleem. Er zijn veel wandelroutes in de omgeving die bosrijk is. De routes zijn erg goed onderhouden en bewegwijzerd. In de woning liggen folders etc en een zeer uitgebreide info map m.b.t. de aanwezige apparatuur in het huis en de uitleg over het scheiden van afval. Het contact met verhuurder, Petra van Huizen, is zeer prettig en zij reageert bijzonder snel en adequaat op vragen cq opmerkingen. Kortom, wij kunnen niets anders dan dit huis van harte aanbevelen.