Kiekebelt Ommen

3 vakantiehuisjes op park de Kiekebelt
Geen beperking op het aantal honden

 

 De Kiekebelt is een kleinschalig park met een 3 tal huisjes. Het is gelegen in Ommen tussen de Lemelerberg en de Besthemerberg. Een ideale omgeving om al wandelend of fietsend te verkennen. Lekker met de hond er even tussen uit. Echt even ontspannen en genieten van de rust om u heen.

Op loopafstand vindt u riviertje "de Regge" waar u heerlijk kunt vissen , de hond even kunt laten zwemmen of gewoon even lekker voor u uit zitten kijken op een picknickkleed. Er huist in een oude reggearm (op ons terrein) een ijsvogeltje, wat zou het geweldig zijn om deze te kieken met uw fotocamera.

Ook is Ommen zeer de moeite waard om menig uurtje door te brengen. Wat dacht u van winkelen of een lekker hapje eten. Ponypark Slagharen met de kinderen en ook avonturenpark Hellendoorn is zeer nabij te vinden.

 

Onze prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden en toeristenbelasting. De huisjes zijn schoon wanneer u deze betrekt en u dient ze ook weer schoon achter te laten. (we berekenen geen extra schoonmaakkosten) Ook voor de honden wordt niets extra berekend. (geen max aantal honden)

we hebben het hele jaar de zelfde prijzen
Prijs week (vrijdag-vrijdag of (maandag-maandag) €300
weekend (vrijdag-maandag)€175
midweek (maandag-vrijdag)€175
andere aankomst of vertrekdagen in overleg