Home » Recensies Dogstars-Holidays

recensies Dogstars-Holidays, Thüringen Duitsland

ONBEPERKT AANTAL HONDEN, OMHEINDE TUIN + speelweide, 2, 4 en 5/6 pers, wifi


Naam: Benno en Dorien

Verblijfsdatum: Juli 2020 Reisgezelschap: 2 personen 2 honden

We hebben een super week gehad met onze honden. We werden erg gastvrij ontvangen en rondgeleid. Het 2 persoons appartement was prima in orde en groot genoeg voor ons. Een heerlijke omheinde eigen tuin waar het goed vertoeven was.
De grote omheinde speelweide is helemaal een succes. Rennen, zwemmen, agility, een paradijs voor baas en hond.
Ook prettig voor minder sociale, oude , manke honden, er is een bordjes systeem waarmee je aan kunt geven dat je liever alleen op het veld bent. Zo kan iedereen er gebruik van maken en genieten. Een hele mooie oplossing.
De rondleiding in de kazerne was erg interessant, een hele geschiedenis zit er achter.
De omgeving is werkelijk schitterend, vanuit de appartementen zijn meerdere erg mooie wandelingen te lopen. Naar de oude grens tussen oost en west duitsland. Het uitzicht over Kappa.
Wij gaan eigenlijk nooit voor de 2e keer naar een plek, maar 1 ding is zeker. Hier gaan we nog eens terug!!!


Naam: Regina
Verblijfsdatum: Juli 2020 Reisgezelschap: 2 personen 1 hond
Ruim 2 persoons appartement, met ruime goed afgesloten tuin.
Ook is er een groot omheind veld waar de honden heerlijk los kunnen rennen en spelen en zelfs plonsen in de vijver.
Op loopafstand een prachtig natuurgebied waar je eindeloos kunt lopen met diverse punten met prachtige uitzichten.


Naam: Sonia Valentim
Verblijfsdatum: juli 2020  Reisgezelschap: 3 personen en 3 honden
Het was een super vakantie mooie appartement heel ruim ven luxe voorzieningen zoals een vaatwasser, tv met surround speakers, kledingkast in elke slaapkamer, hor voor de ramen zodat insecten buiten blijven. De tuin is groot de honden hebben enorm kunnen spelen en rennen en wij zaten op het ruime terras. De speelweide voor de honden gelegen aan de appartementen is enorm en van alles te doen voor de honden en voor ons. Er staan leuke zitplekjes een vijver voor de honden agility toestellen om te trainen met de honden.
De accommodatie heeft ook veel voorzieningen zoals een party/spelletjes bus een trampoline een basketbalnet en nog veel meer voor volwassenen en kinderen.
Er is een doggy wash, we hebben nu schone honden na een week ravotten.
De eigenaren hebben een rondleiding gegeven in de kazerne dat was heel bijzonder en wat een mooie prestatie dat ze van de onderste verdiepingen prachtige appartementen hebben kunnen maken.
De omgeving Pfaffschwende is klein maar je kunt daar heel mooi de natuur in om te wandelen met de honden. In het jachtseizoen is het wel verstandig om je hond aan de lijn te doen.
De stad Eschwege is vlakbij daar heb je genoeg voorzieningen om te shoppen, restaurants en supermarkten. Al met al wij willen graag zeker elk jaar naar deze locatie en de eigenaren Monique en Dave zijn gastvrij en heel aardig.


Naam: Klaas en Gerda Smit
Verblijfsdatum: juni 2020,  Reisgezelschap: 2 personen en 1 hond.
Samen met onze Duitse herder Benthe zijn wij op vakantie geweest bij Dog-stars. 3 ruime appartementen met omheinde grote tuin voor gasten en hun viervoeters. Een supergroot omheind losloop terrein met een zwemvijver en speeltoestellen (voor de honden), picknicktafel en bankjes. Kunnen alle honden goed met elkaar opschieten, heb je iedere dag een feestje. Als je hond het niet zo goed met andere honden kan vinden mag je ook alleen met je hond het terrein op. Vanuit Dog-stars loop je zo de natuur in! Enkele km verderop is de Werratalsee, de mooie wandeling rondom het meer is 7 km. Bij Dave en Monique staan de honden duidelijk centraal. Die worden eerst begroet en krijgen een rondleiding over het terrein. Wij kwamen gasten tegen die al diverse keren geweest zijn, juist omdat hun hond de ruimte krijgt om veilig los te kunnen lopen en dan geniet je zelf ook van je vakantie. Er is een gezegde: “Als je kind geniet, dan geniet je ook”, zo hebben wij dat hier ook met onze hond ervaren! Aanrader!!!!


Plaatsingsdatum: 21 maart 2020,  Naam: Lilian
Verblijfsdatum: Reisgezelschap: 2 personen 7 honden
Heerlijk een week genoten met de honden. Een prachtige grote, hoog omheinde tuin waar de honden heerlijk in kunnen spelen en rennen. Prachtige omgeving om te wandelen en ook genoeg leuke andere dingen te doen. T appartement ziet er netjes uit en was ruim genoeg voor onze 7 honden.
Wij komen zeker nog is terug!!