Home » Recensies Paprika Tanya's

recensies Paprika Tanya's, Csongrad, Hongarije

Onbeperkt aantal honden welkom, omheinde tuinen 200 tot 2000 m2, 4-6 pers ,(meerdere huizen)

Naam: Adriana en Michel
Verblijfsdatum: Juli en Augustus 2020, Tulipan Tanya, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 4 honden
Wij logeren nu voor de 3 keer bij de Paprika Tanya's van Gwenny en Luc. Dit maal in het nieuwste huisje Tulipan Tanya. Wij hebben hier 4 heerlijke weken gehad. Onze 4 honden hebben genoten van de 3 apart Omheinde tuinen 1.60m hoog en de hondenpool. Doordat de 3 stukken tuin om het huisje ieder apart omheind zijn, was er altijd een "nieuw"stuk te ontdekken en dat was een feest. Wij zelf hebben weer mogen genieten van de enorme gastvrijheid van Gwenny en Luc. Deze 2 lieve mensen voelen voor ons als familie. Wij hebben het geluk aankomende kerst weer in Tulipan te mogen logeren en dat we zomer 2021 en kerst 2021/2022 weer terug mogen komen. We kijken er nu al weer reikhalzend naar uit.


Naam: Katja Verbeeck
Verblijfsdatum: juli 2019 kerst 2019-2020, Alma Tanya en Lesco Tanya, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 2 honden
Wij wilde in de zomer van 2019 eens iets anders dan spanje,zee,.... en we dachten aan de landen hongarije,koratie na veel zoeken en vele recentie's later komen we op paprika tanya uit.

Dus hebben we contact opgenomen en de stap gezet. Vele mailtjes gezonden, want ja, 1500km rijden door landen waar we nog nooit waren geweest bracht wel enkele vragen, met zich mee.
Deze werden zonder enig probleem elke keer zorgvuldig beantwoord door Gwenny/Luc. Dit zorgde al voor een gerust gevoel voor vertrek.

Eens in Hongarije aangekomen stond Gwenny ons op te wachten. Spannend, wat onwennig en onzeker stappen we haar tegemoet. Die onwennigheid en onzekerheid valt rap weg door de gezellige spontaniteit en de leuke babbel al met Gwenny.

Tijdens ons verblijf is er niets teveel gevraagd voor gwenny en luc, ze staan altijd klaar altijd klaar met raad, en voor een babbeltje.

Bij problemen zijn ze maar een gil of een telefoontje verwijderd.

Hun huisjes geven het Hongaarse gevoel, je hebt genoeg privacy maar tegelijkertijd 5stappen en je hebt een babbeltje.Alle huurders lekker leuk en eensgezind,superfijn.

Geen zin om te koken heb je genoeg mogelijkheden. Csongrad biedt leuke gezellige eettentjes.
MAar de beste kok vindt je bij paprika tanya Luc maakt met heel veel liefde ook een goed potje eten klaar, samen gezellig in het schuurtje.
Van gekende spaghetti, naar bbq, naar porkolt, het komt op de menu.
Gezelligheid gegarandeerd.

Door jullie ogen van Gwenny en Luc hebben wij Hongarije mogen leren kennen. En wat een mooi land. De rust, het landschap, de vriendelijkheid, zowel wij als onze honden zijn verliefd geworden. De vrijheid dat de hondjes hebben bij jullie, en de verdraagzaamheid van Hongarije naar de honden toe is openbarend.

Ook de hondenpool is een schot in de roos voor mijn honden,maar het zwembad voor ons ook hoor. Lekker in het stoeltje met een 'vieuw' zover het oog rijkt.

In de kerstvakantie waren alle huisjes superleuk met kerstattributen gedecoreerd, en een kerstpresentje bij aankomst.helemaal TOP.

Wij zijn super gesoigneerd door gwenny en luc, elke avond met medehuurders lekker samen aan tafel wat keuvelen.
Met kerst en nieuwjaar een lekker en uitgebreid diner. Gewoon top.

Wij hebben ons dan ook niet kunnen houden en hebben deze zomer en volgende kerst ook geboekt bij Gwenny en Luc. En dit gaat met een aftelkalender.
Wij kijken er zo naar uit naar het land en de enorme gezelligheid en geborgenheid dat we vinden bij Gwenny en Luc.

Ik kan nog eeuwig teksten schrijven maar ik zou zeggen. Gewoon boeken bij Gwenny en Luc en ervaar dit zelf, je krijgt er zeker geen spijt van.

Wij hebben verbleven in de huisjes: Alma Tanya en Lesco Tanya.

 


Naam: Adriana en Michel van den Broek
Verblijf: Juli 2019 in Kapia Tanya,  Reisgezelschap: 2 volwassenen 4 honden
Onze eerste keer zo'n verre reis 1550km met onze 4 honden was in 2019 en reuze spannend. De eerste contacten met Gwenny en Luc waren al een jaar eerder gelegd. Gwenny en Luc hebben er alles aangedaan om ons voort te helpen in alle benodigde informatie op te zoeken en ons (vooral mij) gerust te stellen, dat onze honden de reis aankonden. We hebben in Oostenrijk overnacht. En na een vermoeiende reis van 2dagen kwamen we aan in Csongrad waar Gwenny ons met open armen ontvangen heeft. Dr vakantie dagen erna waren gewoon in 1 woord fantastisch. Niets maar dan ook niets is Gwenny en Luc te veel. We zijn op diverse mooie plaatsen met Gwenny geweest. Waar zij veel vertelde over het mooie Hongarije en haar bezienswaardigheden. We hebben elke avond meegegeten van Luc zijn kookkunsten en Luc is een ware kok. Wij raden iedereen aan om lekker bij Gwenny en Luc mee te eten. De Tanya Kapia Tanya is van alle gemaken voorzien. De tuin is heerlijk met de ligbedden en het zwembad. De veranda aan de woning is gewoon elke ochtend genieten, om er te mogen ontbijten. Ook onze huwelijksdag waren ze net vergeten. Bij het dinner stond de champagne al klaar, als verassing hadden Gwenny en Luc een klein feestje georganiseerd. Ik had het gewoon lastig de ogen droog te houden. Onze 4 honden hebben er the time of there life gehad en waren weken boos omdat ze na de vakantie weer met hun stadstuin moesten doen. Ook de vele knuffels van Gwenny en Luc misten ze enorm. Dat was de zomer van 2019.

Kerst/oudjaar 2019/20 hebben wij ook gevierd bij Gwenny en Luc wederom in de Kapia Tanya, en wat was dat ook weer genieten en nu ook nog met de houtkachel erbij. Wat hebben wij die gezelligheid en warmte van de houtkachel terug thuis gemist. De feestdagen waren fantastisch georganiseerd en het eten, daar loopt ons het water nog van in de mond. De Kapia Tanya was tot in de puntjes versierd in kerstsferen, waardoor het echte kerstgevoel ook gevoeld is. Wij voelen ons gezegend dat wij deze zomer 2020 en kerst/oudjaar 2020/21 weer bij hun mogen doorbrengen.