Home » Recensies Vakantiehuis Arcadia

recensies Vakantiehuis Arcadia, Zeeland, NL

2 honden welkom, omheinde tuin 150M2, 0.75 hoog, 6 pers, (+ ledikant tot 2jr) 3 slpkmrs, wifi


Naam: Jeannette van der Lee-Rose
Verblijfsdatum: September 2020, Reisgezelschap: 2 personen  hond
Wat een schitterend compleet vakantiehuis. Van alle voorzien! Zoals de koffiepads om eerst even te genieten. Wij komen graag nog eens terug. Met hond. Misschien dat hij het dan niet meer zo eng vind 🤣. Dank Hester voor je fijne ontvangst! Je hebt overal aan gedacht!


Naam: Hans van der Woerdt
Verblijfsdatum: September 2020, Reisgezelschap: 2 personen 2 honden

Hele fijne week gehad in het meest complete vakantiehuis ooit gezien. Voelden ons meteen thuis mede door de warme ontvangst van Hester, vers bloemetje op tafel met wat lekkers erbij. Fijn dat de honden vrij in en uit konden lopen omdat de tuin volledig omheind is. Top vakantiehuis.


Naam: Jacqueline Koring
Verblijfsdatum: Juni 2020, Reisgezelschap: 2 personen 2 honden
Geweldig huis, leuke ontvangst en zelfs hondenhanddoeken. Omheining op zich wel goed maar ik heb een slimme hond die via de achterkant van het schuurtje tot 2 x toe ontsnapte naar de buur tuin


Naam: Astrid Inal
Verblijfsdatum: maart 2020, Reisgezelschap: 2 personen 1 hond
Een heerlijk huis op een klein park bij Zonnemaire in Zeeland. Nabij Grevelingen en strand. We hadden slecht weer, hondenhanddoeken lagen klaar. Heel fijn!
Huisje is zeer compleet. Een fles Zeeuwse appelsap en chocolaatjes stonden klaar bij de vriendelijke ontvangst.
Nu nog een sauna erbij :-)) dan was het echt compleet voor ons!
Bij de Ouwe Smisse is het heerlijk eten in een gezellige ambiance. Maar ook zelf kokkerellen is geen probleem, alles is aanwezig om dit uitgebreid te kunnen doen. Ook fijn, een wasmachine, washok, stofzuiger en schoonmaakspullen en opgemaakte bedden zoals wij wilden!